Tallillamme tapahtuu ja tallilla rentoutuu

Tallillamme tapahtuu ja tallilla rentoutuu

Meidän tallilla on ihana ilmapiiri, ja mukavan harmooninen porukka. Joukkoon kuuluvat valmentautuvat, parinkymppiset naiset, sekä me kannustavat äidit, jotka toimimme avustavana henkilökuntana ja muistelemme omia treenailuitamme kakskyt vuotta/kakskyt kiloa sitten 🙂 (tämä kilo-osio ei päde muihin äiteihin, lähinnä allekirjoittaneeseen). Osa äideistäkin ratsastaa edelleen omaksi ilokseen. Lisäksi joukossa muutama keski-ikäinen, mutta innokaasti valmentautuva, jotka tuovat lisää näkökulmaa tähän poppooseen.

Minäkin aina välillä haaveilen aloittavani uudelleen, mutta toistaiseksi isäntä ei ole saanut rakennettua niin korkeaa/tukevaa lavettia, jolta kiivetä meidän ”sotanorsujen” selkään, ja toisaalta itsesuojeluvaisto on vanhemmiten vain lisääntynyt, niin on alkanut arvelluttaa meidän kisatykkien selkään meno…

Yhteistä meille kaikille tallilla pyöriville on rakkaus hevoseen, sekä innostus viedä harrastusta/ammattia eteenpäin, joten järjestämme tallillamme säännöllisesti hyviä valmennnustapahtumia ja rataharjoituksia.

Tänä viikonloppuna meillä kävi nimekäs kouluvalmentaja, että estevalmentaja vierailemassa, mutta näistä tapahtumista kerron lisää myöhemmin.

Lisäksi järjestämme vielä ennen Joulua 28.11.2015 koulurataharjoitukset, joissa paikalla oikea koulutuomari. Suunnitteilla myös esterataharjoitukset.

Joulua aiomme juhlistaa yhteisellä tallitapahtumalla ja osa asiakkaistamme yhdessä Tallimestarimme Kian kanssa suunniteleekin jo innolla Joulukatrillia esitettäväksi.

Maneesin katsomo on usein täynnä ratsastajien tuttuja ja lähiomaisia, jotka tulevat mielellään seuraamaan valmennuksia ja katsomaan kauniita hevosia ja taitavia ratsastajia. Kahvipannu on kuumana ja on mukavaa vaihtaa kuulumisia keskenään ja vain nauttia tallin rentouttavasta ilmapiiristä.

Suosittelen kaikille tallilla vierailua. Se vie mukavasti pois työasioista ja maailman ongelmista. Olemme usein jutelleet, kuinka oikeasti kaikki tallin ulkopuolinen elämä vain häipyy mielestä kun saapuu tallille, ja elämme kuin ”pienessä onnellisessa kuplassa” tallilla.

Tässä lopuksi hauska kuva ja video, jotka mielestäni kuuvaavat hyvin kuinka tallilla on hauskaa, vaikka treenataan tosissaan, ja kaikki viihtyvät.

12243358_1090415287637210_8844261471186826554_n_930x1240

Terveisin,

Tallimuori Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »