Hongisojan Kilpatalli palvelee Nurmijärvellä

Hongisojan Kilpatalli palvelee Nurmijärvellä

[ap_spacing spacing_height=”10px”]

Hongisojan Kilpatalli palvelee Nurmijärvellä aivan Klaukkalan kupeessa. Kilpatalli perustettiin toukokuussa 2014, jolloin tallilla aloitettiin mittavat muutostyöt.

Kia ratsastus

maneesiEnsimmäisenä uusittiin maneesi. Maneesin pohja uusittiin GP -tason vaatimusten mukaiseksi. Asennettiin uudet peilit, sekä uudet laidat ja valaistus. Tämän lisäksi hankittiin uusi estekalusto. Tallin puolelle asennettiin vielä uusi hevosten solarium ja ulos rakennettiin uudet tarhat 18:lle hevoselle.

Jotta myös tallihenkilökunta ja ratsastajat, ja vieraat viihtyisivät, niin tallin sosiaalitilat uusittiin remontissa täysin. Remontin yhteydessä rakennettiin ratsastajille asianmukaiset varustekaapit, jonne mahtuvat hyvin satulat ja tarvikkeet.

11289372_10206951788699179_6986894751848005496_o

Tänä vuonna uudistukset ovat jatkuneet tiiviillä tahdilla. Ensimmäisenä valmistui uusi suuri noin 40 x 60 metrin kokoinen kuitupohjainen kenttä. Tämän jälkeen oli kuuden hevosen kävelykoneen asennuksen vuoro, joka on halkaisijaltaan 18 metriä.

Näiden lisäksi on tänä vuonna rakennettu vielä erillinen pyöröaitaus juoksutusta varten, sekä tilan ympäri kulkeva maastoreitti. Parhaillaan tallilla uusitaan pihavalaistuksia.

Tallilla asustaa tällä hetkellä 17 hevosta. Tallimestarina toimii Kia Hyttinen, joka myös ratsuttaa asiakkaiden hevosia sekä pitää valmennustunteja.

Tallilla seikkailee lisäksi hurmaavat tallikissat Patti, Kolhu ja heidän pomonsa Viiru, sekä ”hömppä” tallikoira Hugo.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »