Peter Puhakka punnersi jatkoon Gecko Tourilla Espanjassa

Peter Puhakka punnersi jatkoon Gecko Tourilla Espanjassa

[ap_spacing spacing_height=”10px”]

Peter Puhakka punnersi jatkoon Etelä-Espanjassa Marbellassa pelattavassa The Gecko Tourin ammattilaiskilpailussa.

Puhakka Pelasi tänään Santa Claran mäkisen kentän yksi alle parin (70), joka riitti juuri nostamaan ”Puhiksen” cut -rajan oikealle puolelle.

Upeassa aurinkoisessa säässä pelattu kilpailun toinen kierros sujui Puhakalta tasaisissa merkeissä. Parien täyteinen kierros sisälsi kolme birdietä ja yhden tuplabogeyn.

Ensimmäinen birdie syntyi kuudennelle väylälle, sitten kahdeksannen (par5) väylän avaus epäonnistui totaalisesti, josta tulokseksena tuplabogey. Näin etuysi yksi yli parin(36).

”Oli kyl ihan virheetön keli, joten sen takia tänään oli paljon helpompi pelata. Tuuli oli käytännössä nolla. Yks totaalinen aivopieru tiiltä ja siitä lostari sellaisella väylällä (8väylä) missä se ei pitäisi olla käytännössä mahdollista”, kertoi Puhakka.

Takaysi lähti terävästi käyntiin kympin par5 väylän birdiellä. Tämän jälkeen Puhakka pelasi tasaista paria kunnes toiseksi viimeisellä väylällä, hän napautti lähestymisensä lippuun kiinni ja teki siitä helpon birdien. Takaysi kaksi alle parin(34) ja hieno nousu cut -rajan paremmalle puolelle. Puhakka jakaa kilpailun 18:tta sijaa yhteistuloksellaan +2(145), ja on mukana huomenna Santa Claran kentällä pelattavassa kilpailun finaalikierroksella.

”Hyvää peliä ja taas kova lopetus. 15:nnellä piti laittaa joku 5 metriä pitkä par putti sisään ja 17:nnellä löin wedgellä tankoon kiinni et sai birdien. Voishan sen vähän helpommakski tehä itelleen mut jos sieltä kampee takas sisäpuolelle, nii ei kai se niin justiinsa”, naureskeli Puhakka.

Hän oli myös tyytyväinen, että saa huomiseksi tyttöystävänsä kädikseen, joka helpottaa huomattavasti peliä todella mäkisessä maastossa.

Kilpailun tuloksiin pääsee tästä.

Lisää suomalaisia kilpagolf-uutisia FinnishGolf.com sivulta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »