Henrik Sarajas Mauritzbergin Linnan golftoiminnan johtajaksi Ruotsiin

Henrik Sarajas Mauritzbergin Linnan golftoiminnan johtajaksi Ruotsiin

Kokenut ja monipuolinen golfalan ammattilainen ottaa johdettavakseen Mauritzbergin Linnan golftoiminnan Ruotsissa.

Henrik Sarajas on nimitetty Ruotsiin Mauritzbergin Linnan golftoimen johtajaksi 1.2.2016 alkaen. Henrik on toiminut viimeiset kaksi vuotta Meri-Teijo Golf oy:n toimitusjohtajana. Vuosien 2007-2009 välillä hän toimi golfkentän johtajana viiden tähden golfresort, Stella Di Mare:ssa, Kairon läheisyydessä Egyptissä.

Henrik on kokenut myynnin ja markkinoinnin osaaja. 1980 ja 1990 luvulla hän toimi erilaisissa johtotehtävissä matkailualalla, mm. Sally Line Oy:ssä.

1990 luvun puolivälistä alkaen Henrik on luonnut uraansa golfin alalla. Hän on toiminut mm. golfvälinetukkurina ja golfopettajana vuodesta 1995 alkaen. Tämän lisäksi hän on PGA:n ja GAF:n jäsen Ruotsissa. Hän on myös suorittanut golfjohtaja- ja kenttämestaritutkinnon Ruotsin golfliiton alaisuudessa.

Henrikin monipuolinen osaaminen golfalalla oli ratkaiseva tekijä, miksi Mauritzberg Ab:n hallitus valitsi hänet Anna Nyblomin seuraajaksi. Anna kehitti Mauritzbergin yhdeksi Ruotsin parhaimmista ja suosituimmista golfresortiksi. Henrikillä on se kokonaisosaaminen, jota tarvitaan kehittämään toiminta vastamaan tulevaisuuden haasteita.

”Mauritzbergin johto on vakuuttunut, että Henrik Sarajas on oikea henkilö johtamaan Mauritzbergin Linnan golfia ja toivotamme hänet tervetulleeksi organisaatiomme. Hän tulee olemaan tärkeä osa ainutlaatuista Mauritzbergs Slott & Golf-resortia”, sanoo toimitusjohtaja Liisa Lipsanen.

Upea Mauritzbergs Slott & Golf sisältää 18 r. golfkentän, linnahotellin, ravintoloita, konferenssimahdollisuudet, huviloita ja marinan. Mauritzberg sijaitsee upeassa saaristomaisemissa Bråvikenin rannalla lähellä Norrköpingiä. Tukholmasta on matkaa n. 140 km Mauritzbergiin..

Lähde: Mauritzberg tiedote

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »