Roope Kakko ja Mandatum Life jatkavat yhteistyötään

Roope Kakko ja Mandatum Life jatkavat yhteistyötään

 

Kautta aikojen toisena suomalaisena golfin European Tourilla voiton saavuttanut Roope Kakko ja Mandatum Life jatkavat yhteistyötä myös kausilla 2016-2017.

Sopimus Mandatum Lifen kanssa käynnistyi vuonna 2010, joten yhteistä taivalta on takana kunnioitettavan pitkä matka.

”Heti ensimetreiltä tunsin, että Mandatum Life ja sen henkilöstö puhaltavat yhteiseen hiileen kanssani. Mandatum on ollut mukana hyvinä ja huonoina vuosina panoksella, jota ilman en olisi kyennyt nousemaan sille tasolle, jolle Madeiran kisan voiton myötä ylsin”, Roope Kakko kiittelee kumppaniaan.

”Mandatum Life haluaa olla mukana tukemassa golfia, sillä se rikastaa myös monen asiakkaamme elämää. Pitkäaikaiseen yhteistyöhömme Roopen kanssa on mahtunut mukaan niin haasteellisia kuin menestyksekkäitä kausia. Roopen tämän kauden European Tourin osakilpailun voitto oli kiistatta yhteisen matkamme kohokohta. Matkamme jatkuu edelleen ensi vuonna ja uskomme, että Roopella on paljon voitokkaita kausia edessä ja näin myös paljon annettavaa Suomen golfille”, kertoo Mandatum Lifen asiakasmarkkinointijohtaja Jyrki Vaittinen.

CLaeLMEWUAAgqzZ-Roope-Kakko

Roope Kakko aloitti kauden 2015 Challenge Tourilla. Hän pääsi pelaamaan alkukaudesta myös muutaman kisan European Tourilla. Elokuun alussa Kakko voitti ET:n ja Challenge Tourin yhteiskisan Madeiralla.

European Tourilla Kakko pelasi yhdeksän kisaa joissa rahaa kertyi 195 000 euroa. Rahalistalla Kakko oli 122.
Hänen kierroskeskiarvonsa 69,93 paras, jonka suomalaispelaaja on koskaan ET:lla yhden kauden aikana saavuttanut.

World Rankingilla Kakko on 230.

Kaudelle 2016 hänellä on European Tourille voittajakategoria, joka mahdollistaa pelaamisen oman valinnan mukaan kaikissa muissa kisoissa paitsi Major- ja World Tourin kilpailuissa.

Rio de Janeiron olympialaisiin pääsee näillä näkymin kaksi pelaajaa Suomesta. Kakko on Mikko Ilosen (143.) jälkeen toisena, Mikko Korhonen
(300.) on parivaljakon vahvin haastaja.

”Olympialaiset on tietenkin upea mahdollisuus päästä kokemaan urheilun saralta jotain ainutlaatuista. Korkeammalla tavoitelistallani on kuitenkin oman tason nostaminen ja osallistuminen joko yhteen tai useampaan Major-kilpailuun vuoden 2016 aikana”, Kakko visioi.

Kauteen valmistautuminen käynnistyy 10. marraskuuta viiden viikon mittaisella harjoitusleirillä Floridassa, jonne myös valmentaja Mika Piltz lähtee viikoksi.

Kauden ensimmäisen kilpailunRoope Kakko pelaa tammikuussa Etelä-Afrikassa, josta hän siirtyy European Tourin Lähi-idän kisoihin Abu Dhabiin, Qatariin sekä Dubaihin.

Lähde: Roope Kakko tiedote

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »