17 -vuotias porvoolainen Oliver Lindell siirtyy golf-ammattilaiseksi

17 -vuotias porvoolainen Oliver Lindell siirtyy golf-ammattilaiseksi

Virvik Golfia edustava porvoolainen 17-vuotias golffari Oliver Lindell jättää amatöörikentät ja jatkaa golfuraansa ammattilaisviheriöillä.

Moninkertainen nuorten SM-voittaja ja ranking-ykkönen lähtee rakentamaan kilpauransa jatkoa luottavaisin mielin:

”Päätös ammattilaiseksi siirtymisestä on tehty yhdessä tukijoukkojeni kanssa tarkkaan harkiten. Olen harjoitellut ja kilpaillut ohjelmoidusti jo useamman vuoden. Ura on edennyt tähän asti positiivisissa merkeissä ja suunnitelmien mukaan. Pääasiallinen työ-/pelipaikkani tulevalla kaudella on pohjoismainen ammattilaissarja Nordic League, jossa menestyminen avaa mahdollisuuden kivuta ylöspäin kohti kovempia kansainvälisiä koitoksia.”

Siviilissä merkonomiksi opiskeleva Lindell panostaa golfuraansa täysillä, kuitenkin realistisesti:
”Minulla on koulua jäljellä ainakin 1,5 vuotta, ja sen jälkeen on vielä edessä armeija. Lähivuodet vaativat tarkkaa suunnittelua ja selkeitä valintoja. Selvää on myös että minun pitää nostaa pelitasoani vuosi vuodelta jotta korkealle asetetut tavoitteet saavutetaan. Haluan saavuttaa paikan Euroopan pääkiertueella 4-5 vuoden aikajänteellä, ja sen eteen laitetaan kaikki peliin.”

Nuoresta iästään huolimatta Lindellillä on jo näyttöjä jotka tukevat rohkeaa päätöstä. Voittoja on tullut sekä kotimaassa että ulkomailla. Lindell on kiertänyt pohjoismaista satelliittikiertuetta jo vuoden verran ja tilille on kirjautunut yksi voitto ja 31. sija rankingilla. Kauden 2015 päätteeksi porvoolainen on noussut virallisella World Rankingilla seitsemänneksi parhaaksi suomalaiseksi miespelaajaksi ollen nyt sijalla 986.

Oliver Lindellin ammattilaisuran debyytti tapahtuu Espanjan Marbellassa joulukuun alussa The Gecko Tourilla. Varsinainen kilpailukausi ja ranking-pisteiden metsästys alkaa Nordic League winter series – kisoilla Espanjassa helmi-/maaliskuussa.

FinnishGolf.com uutisoi talven aikana The Gecko Tourin kilpailuja sekä Nordic Leaguen Winter seriesin kisoja paikan päältä. Kilpailuista tulossa uutiskoosteet, joissa nähdään parhaat palat suomalaisten otteista ja luonnollisesti suomalaisten haastattelut.

Lähde: Oliver Lindell tiedote

Kuva: Antero Lindell

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »